duyuruSizde hemen en iyi müzikleri dinlemek için radyonuzu açın!
facebook twitter instagram skype

Türkçe mIRC indir 2024

Türkçe mIRC indir 2024

mIRC indir

Türkçe mIRC indir 2024 yazımızda tamamen yenilenmiş olan mirc ile karşınızdayız. Görünürde çok sade ancak menubar seçeneklerinde oldukça dolu olduğunu göreceksiniz.

Yenilenen Türkçe mIRC indir 2024, Tamamen Farklı Kodlanmış mIRCindir

Sohbet sitelerinin vazgeçilmez pc programı olan mIRC artık daha başka hale geldi. Birçok yeni özellik ve addonlar ile kullanışı daha basit. Bilgisayar kullanıcılarının olmazsa olmazı mIRC yenilenen tasarımı ile istediğiniz her işleme tek tıkla ulaşacaksınız. İçerisinde bir çok sosyal medya aracına platform dışına çıkmadan ulaşacak ve ayrıca kısa videolar film ve oyun siteleri gibi bir çok siteye tek tıkla erişim sağlayacaksınız.

Yıllarca ücretsiz şekilde kullanılan ve editleme imkanı sunarak bir çok özellik imkanı sunmuştur. mIRC yenilenen tasarımı ve şık görüntüsü sayesinde gözlerinizi yormadan kullanılabilecektir. Özel’de dahil olmak üzere global kanallara kendi resminizi ekleyebilirsiniz.

Yenilenen Özellikleri İle Tasarım Harikası Yeni mIRC , Türkçe Son Versiyon mIRC indirerek Sohbet’e Başla

Yazılım tasarımcımız tarafından kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan Sohbet programı mirc indirmek için resme tıklayınız… Değiştirilebilir dil seçenekleri, renk seçenekleri ile birlikte geliştirilmiştir. Admin – Oper ve Helperler için basitleştirilmiş komut dizinleride bulunuyor.


Yazar: Admin

Görüntüleme: 85

Kategori: IRC Dunyasi

Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2024

Cevap bırakın

Radyo Aşk

Sohbet edip, radyolar dinleyerek yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz radyolu sohbet sitesinde sizde yerinizi almayı unutmayın.

Takip Et

Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!

facebook twitter instagram skype
© 2023 Copyright - Tüm Hakları Saklıdır.